Ryddeaksjon rundt Hjellevannet
Fotocredit:

Rydding rundt Hjellevannet

16. mars var den store vårryddedagen 2024. Det hadde ikke værgudene fått med seg, men vi trosset sludd og vind og ryddet søppel rundt Hjellevannet.

16. mars 2024

Vi starta ved brannstasjonen og turstien som går bak den. Her fant vi mye. Klær, kost og brett, restene av en paraply, og alt mulig av plast, flasker og drikkebokser. Videre langsmed veien var det en del isopor og snusbokser. Alt rett etter Elstrømbrua hadde vi samla så mye at vi dro tilbake til Myren for å tømme posene, selv om vi hadde sykkeltilhenger med!

Videre kom vi til Faret, og her fant vi av alle ting en varmeovn og en 45-tommers TV! Da var det greit at det ikke var langt til Herkules, hvor vi kunne levere disse som el-avfall hos Elkjøp.

Retur av EL-avfall
Retur av el-avfall

Alt i alt fylte vi to 100-liters sekker, kanskje litt mer, pluss større gjenstander, på ca. to timer. Det er mye å ta av der ute, dessverre, og det er bra å gjøre det nå før gras og kratt vokser og skjuler alt søppelet. På den positive siden fikk vi frisk luft – MYE frisk luft, slik det blåste – og støtte fra turgåere på vei rundt Hjellevannet.