Årsmøte Vestfold og Telemark 2019
Fotocredit: Illustrasjonsfoto fra fylkesårsmøtet i Vestfold og Telemark MDG 2019

Årsmøte 2020

Årsmøtet til Skien MDG for 2020 ble avholdt 7. desember 2020.

5. november 2020

Det blir vanskelig å sikre et smittefritt årsmøte i lokalene vi har tilgang til, så vi gjør det digitalt. Det er kjedelig å ikke møtes skikkelig, men vi får se det positive i det: Ingen maskekrav, og utslippsfri reisevei.

På årsmøtet hører du om hva partiet har drevet med siste året, og vi velger nye styremedlemmer og talspersoner. Stemmerett på årsmøtet har de medlemmene som har betalt kontingent for det foregående eller det inneværende året. Det er under ett år igjen til stortingsvalget. Neste år blir særs viktig for oss i MDG, og for Norges innsats for mennesker og miljø! 💚

Innkallingsdokument med saksliste, årsmelding, regnskap, og budsjett blir sendt ut til alle medlemmer når dagen begynner å nærme seg. Valgkomiteen sin innstilling vil være klar til årsmøtet. Vi vil også sende ut informasjon om bruk av videokonferanse, og løsningen for å stemme over nett. Vi sees!

Oppdatering: Årsmøtet er avholdt som planlagt. Det nye styret er i arbeid, og er presentert her:  Velkommen til Skien MDG!